Visuelle tester

Visuelle tester finnes for et antall parameter og er laget for å enkelt og reskt gi måleresultater. Generelt sett kan vi si at testene ikke gir veldig nøyaktige resultater, sammenlignet med fotometrisk måling.

 

Teststrips

Enkle løsninger for vanntester for bruk både i vann- og avløpsrensing, svømmebassenger og tilsvarende applikasjoner. Dette er løsningen for deg som ønsker et rimelig alternativ til avanserte måleinstrumenter.

Kan leveres for et titalls parameter, og gir deg resultatet i løpet av 1 minutt.

 

 

 

Last ned datablad: Teststrips

Teststrips

 


 

Fargeskive

Hach sitt unike fargeskivesett med kontinuerlig gradert fargehjul for rask og nøyaktig avlesning av måleresultat. Ved bruk av en reagensfri prøve som referanse, kompenseres det for egenfarge i prøven.

Kan leveres for nærmere 40 forskjellige parameter.

Fargeskive

 


 

Dråpetelling

Dråpetelling er titrimetrisk måleprinsipp, hvor man først tilsetter en indikatorvæske for å fargesette prøven. Tilsett deretter titranten, tell antall dråper som tilsettes, les deretter av resultatet i en tabell.

Kan leveres for nærmere 40 forskjellige parameter.

Dråpetelling

 


 

Digital Titrator

Få nøyaktige resultater (+/- 1 %) ved bruk av Digital Titrator fra Hach.

Praktisk manuell titrering som utføres uten skjørhet og bruk av tradisjonell glass burette. Ferdige test sett for 18 forskjellige parametere, inkludert: klor, hardhet og jern.

Bruker utskiftbare patroner.

Digital titrator

 

Siden er sist oppdatert: 15.05.2017