Mikrobiologiste tester

Bakterier, sopp og andre mikroorganismer kan utgjøre en helsefare i drikkevann og badevann, samt forårsake problematiske avleiringer i industrielle applikasjoner.

Hach`s produkter muliggjør oppfyllelse av lover og regler ved mikrobiologiske tester av overflater og vann, også når det gjelder drikkevann og badevann. I tillegg til tester som er klare til bruk, vekstmiddel og tilbehør finnes det en mengde målemetoder som f.eks. membranfiltrering, MPN (Most Probable Number), nærvær / fravær, BART og overflate / væske tester.

 

Paddle tester

Paddle testere er tosidige "slides" som er festet til en ampullhette og har innstøpt rutenett for enkel telling gjennom den klare plastampullen uten å åpne den. Paddle testere er tilgjengelig for totalt aerobe bakterier i gjær og mugg, total koliforme og desinfeksjons kontroll applikasjoner. Heterotrofe kimtall (HPC) medier kan brukes til å teste vannkvaliteten i drikkevann, distribusjonssystemer, og svømmebasseng.

Paddle tester

 


 

Bart tester

Biological Activity Reaction Test (BART) biodetektorer er gode mikrobiologiske diagnoseverktøy som brukes til å identifisere tilstedeværelsen av prosess forstyrrelser. Finn ut om du har bakterier som skaper slimlag og begrensende desinfeksjon, eller om jernreduserende bakterier etser rørene. Tester for mange typer bakterier er tilgjengelig, inkludert sulfatreduserende bakterier, heterotropic syre, nitrifiserende bakterier, basseng og spa-bakterier, blågrønnalger, og mer.

Bart tester

 


 

m-ColiBlue24® Broth

Med klar til bruk m-ColiBlue24® Broth, kan du:

• Oppdage både totale koliforme bakterier og E. coli-på bare 24 timer

• Enkelt lese og tolke resultatene

• Spare penger ved å eliminere spesialutstyr og UV-lamper

• Minimere bakgrunns vekst av ikke-koliforme bakterier, redusere falske positive og falske negative, og få overlegen følsomhet ned til en CFU / 100 ml

• Gjennomføre beredskapstesting og rutinemessig overvåking.

m-ColiBlue24® Broth

 

Siden er sist oppdatert: 15.05.2017