Laboratorie analyse

Under laboratorie analyse har vi samlet instrumenter for flere parameter. Felles er at de i all hovedsak er laget for automatiserte analyse prosesser, lavere analysekostnader og større måleserier.

 

MB27

MB27 tørkevekt kombinerer høy kvalitet og robust konstruksjon i et lekkert og kompakt design. MB27 tilbyr enkelt pålitelige og nøyaktige resultater til flere applikasjon er for fuktanalyse.

Tørkevekten benytter halogen varmeelement for pålitelige resultater og har kapasitet på inntil 90 gram.

Last ned datablad: MB27

MB27
BODtrak II

Forenkle dine BOD analyser med BODTrak II Manometrisk BOD analysator.

Resultatene er sammenlignbare med fortynningsmetode, resultat kan oppnås på kun to til tre dager. Bruk disse resultatene for prosesskontroll, eller som et supplement til fortynning metoden.

Alle 6 flaskene kan kjøres individuelt og for valgfritt antall dager.

BODTrak II er en re-konstruert versjon av den opprinnelige Hach BODTrak. Forbedringer fra det gamle systemet inkluderer fettfrie flasketettinger, et større grafisk display, bedre omrøring og temperaturkontroll, mindre format, bedre rutiner med utvidede muligheter og flaskestøtter for å hindre at flaskene tipper.

Last ned datablad: BODtrak II

BODtrak II

 


 

SL1000

Den nye portable Hach SL1000 paralell analysatoren utfører de samme testene med mindre enn halvparten av jobben du er vandt til. Instrumentet produserer nøyaktige måleresultater med mindre rom for feil på kortere tid!

Raskere måling
Du kan måle inntil 6 parameter samtidig på vesentlig kortere tid. Den totale analysetiden kan reduseres med inntil halve tiden. Tid du kan bruke på andre ting i løpet av arbeidsdagen.

Mindre avvik
Den manuelle delen av målingen er vesentlig redusert og dete betyr minde rom for feil og riktige måleresultater hver gang.

Mindre styr
Et enkelt instrument som kombinerer fotometrisk måling med elektrodemåling. Ingen pulver puter eller glass kyvetter å håndtere. Alle reagenser og måleprosessen er i sin helhet inne i Chemkey'en.

Patentert Chemkey Teknologi
Chemkey inneholder de samme reagensene og utfører samme prosedyre som du kjenner fra Hach gjennom årtier. Finnes for parametere som ammonium, klor, nitritt, kobber, hardhet, alkalitet, ortofosfat og jern for å nevne noen.

Demonstrasjons video av SL1000 (åpnes i ny fane på Youtube).

SL1000

 


 

Titralab AT1000

Forenkle komplekse titrerings prosesser med Titralab AT1000 fra Hach. Rett fra esken eliminerer AT1000 potensielle feil som man tidligere har måtte forvente ved manuelle prosesser tilknyttet titrering.

Det automatiske systemet gir deg mer pålitelige resultater uten komplisert analyse. For å gjøre oppsett og titrering enkelt og sikkert benytter AT1000 applikasjonsspesifikke sett for å gjøre analysen rask og enkel. Dette gjør det lett for alle å håndtere og drifte analysen.

Titralab AT1000 kommer i forskjellige modeller for forskjellige parameter, mens felles for alle modellene er enkelt oppsett og titrering, påfulgt av pålitelige måleresultater.

Last ned databald: Titralab AT1000

Titralab AT1000

 


 

AP3900

AP 3900 laboratorie robot er laget for helautomatisk vannanalyse, inkludert prøveopparbeidelse.

Basic-versjonen inneholder programmer for måling av COD, total P, total N, Ammonium, Nitrat og Nitritt. Dette unike produktet behandler de kritiske parameterne av COD, total P og total N parallelt ved hjelp av de godt etablerte, forhåndsprogrammerte HACH LCK-kyvettetestene.  Programvaren i roboten sikrer optimal drift for å behandle alle prøvene for å minimere tidsbruken. Dette gjør den gjennom automatisk prøveopparbeidelse, nedbryting av komplekse prøver, ventetid og måling.

Roboten benyttes med ett av våre spektrofotometer: DR3900 eller DR6000.

  • Sparer tid og kostnader
  • Økt produksjon og fleksibilitet
  • Høy nøyaktighet og presisjon på grunn av automatiske rutiner
  • Parallell gjennomføring av analyser på forskjellige parameter
  • Pålitelig ved fullstendig sporbarhet av resultater
  • Minsker håndtering av reagenser

Kontakt oss gjerne for ytterlig informasjon.

AP3900

 

Siden er sist oppdatert: 26.03.2020