pH, oksygen og ledningsevne

HQD serien

Portable instrumenter med mulighet for pH, redox, temperatur, ledningsevne og oksygen (optisk måleprinsipp) i ett og samme instrument. Kommer også som benkmodell for bruk i laboratorie.

Tiden hvor man måtte kjøpe et instrument for hvert parameter man skulle måle er forbi. Kombiner markedets mest moderne teknologi for alle elektrokjemi parameterne i et og samme digitale instrument.

Instrumentene er batteridrevne (230VAC er også mulig) og leveres i en praktisk koffert hvor instrument, sensorene, målebeger etc. er samlet på et sted klart for bruk. Dette forutsetter at måleren kjøpes som et «sett» med både instrument og sensor. Kjøpes instrumentet separat medfølger ikke tilbehør.

Last ned datablad: HQd

HQd

 


 

Sension+

Benkmodell pH instrument med innebygget omrører og elektrodeholder.

Målebeger for pH buffer 4, 7 og 10 følger med samt 3 magnetiske omrørere.

Instrumentet har BNC kontakt for elektrodetilkobling og inngang for egen temperaturføler, men kan også benyttes med manuell temperatur.

Strømforsyning for 230VAC drift medfølger. Instrumentet er CE godkjent.
pH elektrode medfølger ikke og egnet pH elektrode må kjøpes separat.

Last ned datablad: Sension+

Sension+

 


 

Buffer

Buffer finnes i flere varianter, for pH finnes bl.a. poser for engangsbruk, pulver for oppblanding med destillert vann, ferdigblandet buffer på flasker. Vi fører også buffer og kalibreringsvæsker for redox og ledningsevne mv.

Vår bestselger SINGLET er den sikreste og enkleste måten å kalibrere pH-elektroden på. Riv av toppen på posen og sett elektroden ned i posen. Dette sikrer fersk buffer ved hver kalibrering.

Last ned datablad: Bufferløsninger

Bufferløsning

 

Siden er sist oppdatert: 15.05.2017