Turbiditet

 

TU5 serien

Etter snart 50 år har 5. generasjon turbiditetsmålere fra Hach igjen revolusjonert standarden for måling av online turbiditet innen drikkevann, kraftproduksjon, matproduksjon, farmasøytisk industri eller andre applikasjoner med lav turbiditet hvor nøyaktighet er viktig!

TU5300 og TU5400 sitt unike og patenterte optiske design med
360° x 90° deteksjon gjør målingen enklere, mer nøyaktig, raskere og direkte sammenlignbar med manuell måling. Nå er det derfor mulig å unngå de klassiske problemene hvor man måler lavere verdi på online turbiditet sammenlignet med manuell måling.

Sensoren leveres med en klasse 2 laser lyskilde og tilfredsstiller naturligvis DIN EN ISO 7027 standarden som beskrevet i blandt annet vannverksforskriften. Måleområde 0 til 1000 NTU/FNU.

TU5300 og TU5400 kan leveres med eller uten automatisk mekanisk rengjøringsenhet.

Sensoren må benyttes sammen med en SC kontroller.

For direkte sammenlignbare resultater for laboratorie, se TU5200 laboratorie turbidimeter med identisk optiske design med 360° x 90° deteksjon.

Last ned datablad: TU5 serien

Hach 1720E SC

 


 

Solitax SC

Solitax SC fra Hach er beregnet for direkte montasje i mediet og leveres i utførelse for turbiditet eller utførelse for turbiditet og slaminnhold.

Måleområdet er fra 0,001 til 4000 FNU for turbiditet, og fra 0 til 500 g/l for slaminnhold.

Denne enheten krever ingen brukerkalibrering og den har samme prinsipp for rengjøring av målepunktene som de andre Hach turbiditetsmålerene med en mekanisk vinduspusser som holder målelinsene rene og gjør den nærmest vedlikeholdsfri for kunden.

Solitax SC kan også leveres også for montering på rør, se siden for tørrstoff for informasjon om denne modellen.

Sensoren må tilknyttes en transmitter i SC-serien.

Last ned datablad: Solitax SC

Solitax SC

 


 

TSS SC

TSS SC er turbiditets- og slamkonsentrasjons sensorer for spesielle og krevende applikasjoner som f.eks høye temperaturer, korrosive medier eller næringsmiddel installasjoner, hvor Solitax SC ikke vil virke tilfredsstillende.

Sensorene finnes i et antall ulike modeller, med og uten automatisk rengjøring, i flere materialkvaliteter for bestandighet mot korrosive medier og for flere forskjellige innfestings alternativer for både rørmontasjo eller for neddypping direkte i mediet.

Last ned datablad: TSS SC

TSS SC

 

Siden er sist oppdatert: 15.05.2017