pH og redox

 

SC200 pH

Universaltransmitter med innebygget pH inngang for 1 eller 2 sensorer. Enkel og oversiktlig industriell pH måler med differensial inngang for pH som kan kombineres med bruk av digitale sensore for et antall andre parameter, i tillegg til pH eller redox.

Enkel og oversiktlig meny samt automatisert kalibreringsprosedyre gjør måleren enkel og betjene og kalibrere.

Instrumentet støtter et antall forskjellige elektrodetyper, herunder både kombinasjons elektroder, differensial elektroder og digitale elektroder.

pH måleren kommer standard med 2 mA utganger som er fritt programmerbare. ved behov kan flere mA utganger installeres og bus kommunikasjon leveres som en opsjon. 4 rele utganger som standard og disse er fritt programmerbare med de fleste funksjoner som f.eks alarm eller regulatorfunskjon.

SC200 pH

 


 

Kombinasjons elektroder for pH og redox

Vi har elektroder som dekker de fleste applikasjoner enten det er kommunale, næringsmiddel eller prosess applikasjoner.

For å tilby deg en elektrode som passer din applikasjon, lagerfører vi et 20-talls forskjellige elektroder, og i tillegg til dette skreddersyr vi gjerne en elektrode til deg på bestilling.

Samtlige elektroder er forseglede kombinasjons elektroder. Det betyr for deg at du ikke trenger å vedlikeholde elektroden med etterfylling av KCL og lignende, men kun har rengjøring og kalibrering å ta hensyn til. Referansebryggen består av porøs teflon som gjør at elektroden er mindre følsom for belegning sammenlignet med en del andre elektrodetyper.

En patentert elektrode konstruksjon gjør det mulig å måle direkte i trykksatte rør med opptil 34 bar trykk.

Ved måling i væsker som kan forgifte elektroden, finnes det elektroder med doble referansebrygger, samt spesielt utviklet elektrolytt eller gel, som kan benyttes for å gi en problemfri måling.

Temperatur element for automatisk temperatur kompensering finnes innebygget i en del av elektrodene, temperatur føler kan også leveres til de fleste av våre elektroder på forespørsel.

Kontakt oss gjerne slik at vi kan hjelpe deg å finne en pH elektrode som er egnet for din applikasjon.

Last ned datablad: SOTA og lavione, pH dobbeltreferanse, pH differensial

pH og redox elektroder

 


 

Fester og armaturer for pH og redox elektroder

Det finnes et antall forskjellige typer fester og armaturer for pH og redox elektroder. Dette være seg for montering i åpne kanaler og bassenger til rør med og uten trykk.

Armaturene for innfesting av elektroder er bygget opp med egne sensoradaptere til hver type sensor.

Det vil si at du kan benytte samme armatur med forskjellige adaptere til, f.eks. pH/redox-elektroder, ledningsevnefølere, oksygensensorer. Det finnes da armaturer for neddykking i åpne bassenger/kanaler, gjennomstrømning via grenstrøm og in-line i rør.

Armatur for ph og redox

 


 

Bufferløsning for pH og redox elektroder

Buffer finnes i flere varianter, for pH finnes bl.a. poser for engangsbruk, pulver for oppblanding med destillert vann, ferdigblandet buffer på flasker i flere størrelser samt i 20 liters beholdere for storbrukere. Vi fører også buffer og kalibreringsvæsker for redox og ledningsevne.

Vår bestselger SINGLET er den sikreste og enkleste måten å kalibrere pH-elektroden på.

Riv av toppen på posen og sett elektroden ned i posen. Dette sikrer fersk buffer ved hver kalibrering.

Last ned datablad: Bufferløsninger

Singlet pH buffer

 

Siden er sist oppdatert: 26.03.2020